Editor de active

Transportul maritim de marfuri in regim de grupaj (LCL)

Permiteti-le expertilor nostri locali sa va conecteze la reteaua noastra globala, utilizand o tehnologie inovatoare pentru a face ca transportul maritim de marfuri in regim de grupaj (LCL) sa functioneze pentru dvs.

Un transport maritim flexibil si la preturi accesibile ar face afacerea dvs. mai eficienta? Aveti deseori nevoie sa expediati mai devreme decat este posibil un container cu sarcina totala? Intarziati expedierea comenzilor pana cand puteti umple un container pana la sarcina totala?

Transportul maritim de marfuri in regim de grupaj LCL (container-de-grupaj) este o parte esentiala a mixului logistic inteligent, ajutandu-va sa economisiti bani, sa va reduceti la minimum nivelurile de inventar si sa va imbunatatiti fluxul de numerar. Echipele noastre de experti locali pot oferi sfaturi cu privire la modul de a face LCL sa functioneze pentru dvs. Afacerea dvs. va beneficia de reteaua noastra globala, de servicii de consolidare privind containerele si de benzi dedicate care ne permit sa oferim cel mai inalt nivel de fiabilitate a timpului de tranzit. Oferim transport LCL personalizat, flexibil si eficient, care va va ajuta sa va respectati promisiunile si sa va indepliniti obiectivele

Daca aveti nevoie de transport intre China, Rusia si Europa, KN Eurasia Express este modul inteligent de a va transporta incarcatura pe calea ferata, echilibrand timpii rapizi de tranzit cu costuri de transport de marfuri stabile si economice. Cu plecari saptamanale fixe, acest serviciu feroviar la domiciliu va ofera mai multa flexibilitate prin adaugarea unui mod alternativ de transport lantului dvs. de aprovizionare. Serviciul nostru feroviar dispune de standarde de securitate imbunatatite, sprijin pentru vamuire si solutii pentru cerintele specifice sectorului industrial. Echipe de operare dedicate atat la origine, cat si la destinatie, asigura ca incarcatura dvs. primeste cea mai buna ingrijire posibila.

Stiati ca? Toate transporturile KN LCL sunt in mod automat neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon incepand cu ianuarie 2020, ca parte a programului Net Zero Carbon al Kuehne+Nagel, care abordeaza neutralitatea emisiilor de carbon in serviciile de transport si logistica din intreaga lume.

Descoperiti cum puteti economisi timp si efort in legatura cu rezervarile dvs. LCL astazi. Gestionati-va expedierile – complet online si pe un singur tablou de bord.

Beneficiile dvs.:

  • Primiti oferte de transport maritim de marfuri in regim de grupaj LCL instantanee care sunt valabile timp de 30 de zile
  • Accesati agenda noastra actualizata la nivel mondial de navigare LCL
  • Faceti rezervari direct din ofertele dvs. de pret sau salvati-le pentru o rezervare ulterioara
  • Urmariti expedierile si primiti actualizari si alerte automate
  • Personalizati tabloul dvs. de bord in functie de preferintele personale

Obtineti oferta de pret pentru transportul maritim de marfuri in regim de grupaj LCL astazi.

Contactul dvs. in Romania

Contactul dvs. in Romania

Aveti Intrebari?

Contactati-ne