Editor de active

Transport maritim de marfuri FCL (KN Pledge)

Credibilitatea nu este o promisiune, ci o garantie. Beneficiați de eliberarea prioritară a echipamentelor, timpii de livrare garantați, răspunderea extinsă a mărfii și bazati-va pe un serviciu complet de containere cu emisii de carbon neutre.

Afacerea dvs. se bazeaza pe transport punctual pentru a satisface cerintele clientilor dvs. Timpii de executie garantati v-ar ajuta?

Chiar si cu cea mai buna planificare, transportul maritim de marfuri FCL se poate confrunta cu intarzieri neasteptate din cauza vremii, a infrastructurii locale sau a intreruperii lanturilor de aprovizionare. Intreruperile pot duce la intarzieri de productie, niveluri de inventar dezechilibrate, costuri operationale crescute sau clienti nemultumiti. Kuehne+Nagel a dezvoltat KN Pledge pentru a va oferi stabilitatea si securitatea de care afacerea dvs. are nevoie. Ce se intampla daca ati putea primi o garantie ca expedierea dvs. va fi realizata intotdeauna la timp sau veti primi 100% din bani inapoi – nu exista intrebari? Aceasta este promisiunea pe care Kuehne+Nagel o face.

Serviciul nostru premium de transport maritim de marfuri FCL va ofera aceste avantaje unice:

  • Profitați de eliberarea prioritară a echipamentelor în porturile de origine
  • Planificati mai bine cu timpi de executie garantati pentru expedierile de la si catre orice destinatie din lume
  • Beneficiati de raspunderea noastra extinsa privind incarcatura, acoperind bunurile dvs. valoroase impotriva deteriorarii de pana la 100 000 USD per container
  • Primiti banii inapoi in procent de 100 % daca timpul de executie promis nu este respectat
  • Va bazati pe serviciul nostru de containere complete, neutru din punctul de vedere al emisiilor de carbon: Toate expedierile KN Pledge sunt in mod automat neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a initiativei Net Zero Carbon a Kuehne + Nagel
  • Rezervati expedierile dvs. instantaneu prin portalul nostru myKN

In contul dvs. myKN, puteti primi cu usurinta oferte de pret instant, puteti rezerva expedieri si urmari incarcatura – toate intr-un singur loc. Pretul include toate taxele aplicabile. KN Pledge se bazeaza pe big data si pe informatii in timp real privind navele furnizate de platforma seaexplorer inteligenta online a Kuehne+Nagel.

Aveti deja un cont myKN? Faceti clic aicipentru a obtine o oferta de pret instant.

Contactul dvs. in Romania

Contactul dvs. in Romania

Aveti Intrebari?

Contactati-ne