Editor de active

Transport maritim in regim de container complet (FCL)

Simplificam comertul mondial prin organizarea unui transport maritim de marfuri in regim de container complet (FCL) fiabil, in colaborare cu toti transportatorii modiali.

La Kuehne+Nagel, lucram intens pentru a face comertul global usor si accesibil pentru dvs. Reteaua noastra de specialisti in logistica maritima este activa in peste o suta de tari, cu o intelegere aprofundata a reglementarilor locale. Lucram in stransa colaborare cu clientii nostri pentru a oferi solutii de transport adaptate pentru a-i ajuta sa isi atinga obiectivele. Orice aveti nevoie sa expediati, putem livra la orice destinatie – in conditii de siguranta si la timp. Colaborati cu expertii nostri pentru a proiecta o solutie completa de livrare a containerelor care sa indeplineasca cerintele dvs. exacte.

Full Container Load (FCL) solutions - Carrier Management

Lucrand cu mai multi transportatori, va putem garanta tarife competitive si optiuni flexibile. Veti beneficia de amploarea operatiunilor noastre si de sistemul nostru integrat de gestionare a alocarii transportatorilor, care va permite sa prognozati cu precizie cererea si sa luati decizii de afaceri mai bune. Pentru starea dvs. de liniste, va monitorizam expedierile non-stop, folosind senzori inovatori cu personal instruit pregatit pentru a ne asigura ca orice exceptie este abordata cu promptitudine.

Optimizati transporturile de containere pentru viteza si fiabilitate, gestionati nivelurile de inventar si reduceti impactul transportului dvs. asupra mediului cu platforma noastra inteligenta Seaexplorer.

Beneficiile dvs. includ:

  • Angajamente de capacitate pentru containerele FCL prin intermediul alocarilor noastre contractate cu fiecare alianta de transport maritim, utilizand spatiu in timp real si gestionarea alocarii
  • Optiuni flexibile de transport care rezulta din parteneriate stranse cu transportatorii principali
  • Procesele noastre digitale integrate de la un capat la altul conecteaza partenerii nostri de transport, terminale si operatori de camioane si de cale ferata pentru a asigura un transport fiabil si rapoarte exacte de documentare si stare
  • Puteti monitoriza stocurile dvs. in tranzit in timp real, non-stop, prin intermediul platformei noastre myKN.

Lasati containerele pe cele mai bune maini cu Kuehne+Nagel.

Contactul dvs. in Romania

Contactul dvs. in Romania

Aveti Intrebari?

Contactati-ne